sobota 5. ledna 2019

Valentýnské menu


VALENTÝNSKÉ MENU
14.2. – 15.2.2019


Menu č. 1.
Předkrm: 80g Tataráček z čerstvého lososa ochucený dijonskou hořčicí a čerstvým koprem
                  zakápnutý limetkovou šťávou, opečený toast
Hlavní chod:  200g Vepřová panenka s čokoládovo-chilli omáčkou podávaná s bramborovým
                         dortíkem, opečenou slaninou a cibulkou
Dezert: Čokoládové brownies s vanilkovou zmrzlinou sypané oříškovým karamelem 
CENA: 380Kč



Menu č.2.
Předkrm: 80g Marinované plátky hovězího roastbeefu podávané na listovém salátku
                  zakápnutým bylinkovým olejem, opečený toast
Hlavní chod:  250g Kuřecí prso supreme marinované v rozmarýnovém oleji podávané s
                         restovanými kukuřičkami, šťávou z portského vína a pečeným bramborem
Dezert: Čokoládové brownies s vanilkovou zmrzlinou sypané oříškovým karamelem 
CENA: 380Kč


Těšíme se na vaši návštěvu. Doporučujeme provést rezervaci míst a to buď osobně u obsluhy a nebo telefonicky na čísle 573 035 059 nebo 739 579 860
chmelnice-A-typ